Lån direkte til konto

direktelånDet er frustrerende å måtte vente på å få tilgang til penger hvis man faktisk har fått godkjent lån. Heldigvis er det flere og flere banker som nå har lagt opp nye rutiner for å sikre at du får pengene på dagen. Dette er takket være de store teknologiske fremskrittene på bankfronten. Så hvordan gjør man dette?

Først må du finne en lånetilbyder som har de beste tekniske løsningene. I dag er dette sjelden et problem, men sjekk før du inngår en avtale. Når du har funnet den rette lånetilbyderen har de et skjema som du fyller ut rett i nettleseren. Husk å ha BankID tilgjengelig. Dette er det samme systemet som du bruker for å logge deg inn på banken. Fyll ut skjema, signer det digital med BankID og send det inn. Så vil du få lån direkte til konto. I enkelte tilfeller tar dette kun noen få timer.

Søk lån her fra Real Finans. Fra 5.000 kroner helt opp til 400.000 kroner uten sikkerhet. Låne-eksempel: Eff. rente 16,84 %, 65.000,- o/5 år, etb.geb. 650,-, Totalt: 94.150,-

Er dette trygt?

En lånesøknad inneholder gjerne personlig og sensitiv informasjon slik som personnummer og konto detaljer. Mange synes det er vanskelig og ikke minst, ubehagelig å skulle skrive inn denne informasjon på nett. Man hører jo om hackere som får tilgang til sensitive opplysninger. Dette er heldigvis ikke et problem når man bruker BankID. Løsningen er ikke bare svært sikker, men den legger og mye ansvar over på lånetilbyderen. Lånetilbyderen må ha de tekniske løsningene og ikke minst, bli godkjent som et seriøst selskap, før de får bruke denne løsningen. Dette betyr at de selskapene som tilbyr lån direkte til konto har gått igjennom en streng utvelgelsesprosess og er regnet som svært seriøse selskaper.

Lån til det du vil, inn på konto på dagen

Etter å ha fylt ut skjema på nettet, vil man vanligvis få lån direkte til konto i løpet av noen timer, maks en dag. Dermed kan du raskt komme i gang med oppussingen, gjøre nødvendig innkjøp eller hva annet du trenger å bruke pengene til. Dette gir stor økonomisk frihet. I tillegg er det enkelt å betale tilbake lån i nettbanken og ikke minst, lånetilbyderen er lett å komme i kontakt med på nettet. Du fikser alt selv, praktisk og ikke minst svært enkelt. Å få lån direkte til konto ved å søke rett på nettet er absolutt å anbefale!