Vurdering av Finansa Billån

billån fra Finansa
Hvis du skal kjøpe en bil og planlegger å finansiere kjøpet gjennom et billån, er Finansa en av de største aktørene på markedet i Norge. Finansa har eksistert i finansbransjen i Norge siden 2003. Selskapet som har spesialisert seg på bilfinansiering til privatpersoner holder til i Oslo, men tar i mot søknader online fra hele landet. Finansa tilbyr billån via AS Financiering på inntil 100 % av kjøpesummen.

Noen av fordelene med å skaffe seg et billån fra Finansa, er at det loves et svar på dagen så fremt all informasjon som er utfylt i søknadsskjemaet er korrekt skrevet inn. Det kan ofte være greit med et svar på dagen, hvis det er flere som kikker på den samme bilen. Hvis du ennå ikke har funnet den bilen du skal kjøpe, går det enkelt ann å skaffe seg et lånebevis eller et lånetilsagn som det også kalles. Da vet du hvor stort beløp somdu kan låne, og i hvilken prisklasse du kan begynne å lete etter akkurat den bilen du vil kjøpe. Du kan mye raskere kjøpe en bil hvis du allerede har et lånebevis godkjent og klart. Hvis du er usikker på hvor mye et slikt billån vil koste deg i månedlige utgifter, kan du benytte lånekalkulatoren til Finansa, som beregner hvor mye som skal betales ned hver måned i forhold til lånebeløp, rente og nedbetalingstid. Her er alle renter og gebyrer kalkulert inn i regnestykket, slik at du får en korrekt framstilling med alle faktorer inn i bildet. For eksempel vil et billån på 200.000 kroner over 5 år koste 3.935 hver måned, inkludert alle renter og gebyrer som for eksempel etablering, tinglysning og termingebyrer. Her er det tatt med en nominell rente på 4,95 %, noe som krever at du kan stille med en egenkapital på 35 % av kjøpesummen.

Ønsker du å ordne med en fullfinansiering hvor du slipper å betale inn egenkapitalen, er dette også mulig men renten vil bli noe høyere. Finansa tilbyr 100 % finansiering til bilkjøpet, med en rente på 6,80 %, noe som også er av de bedre vilkårene du kan få tak i på markedet i dag. Så hvis du behøver et lånetilsagn eller et lån til bil, kan du enkelt søke online og du får et svar på dagen via e-post. Fakta og vilkår om finansieringen finner du under her, og direkte tilgang til søknadsskjemaet for billånet.

Fakta:

Lånebeløp: Opp til 100 %
Etableringsgebyr: 2.250,-
Effektiv rente: Fra 4,95 %
Nedbetalingstid: Opp til 10 år
Termingebyr: 95,-
Gjeldsforsikring: Nei
Min. årsinntekt: Fast inntekt
Aldersgrense: 18 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 

Eff. rente 7,0%, 150 000,- o/5 år, etabl.geb. 2250,- Totalt 177 281,-