Vurdering av Re:member Card

remember cardRe:member Card har trolig det beste tilbudet i Norge, når det gjelder kredittkort som tilbyr bonus, rabatt og cashback når man handler. Kortet utstedes av EnterCard, som er den største uavhengige tilbyderen av kort i Norge, og eies av et joint venture mellom Swedbank og engelske Barclays Bank.

Hvis man skal sammenligne re:member med andre kredittkort som også gir brukerene muligheter for cashback, så kommer dette kortet i en særklasse. Som innehaver får du nemlig tilgang til et rabattprogram som heter re:member reward, hvor du får rabatt på alle kjøp i mer enn 200 forskjellige nettbutikker. Noen av de mest populære stedene du kan handle til rabatterte priser er Hotels.com, Cdon.com, Expedia.no. Sas.no, Store.Apple.com, Mpx.no, Haugenbok.no, Lensit.no, Blush.no, Byttdekk.com, Ticketservice.no, Nelly.com og mange andre nettbutikker. Med dette unike rabattprogrammet kan man spare flerfoldige tusen kroner hvert år, og det finnes ingen øvre grense på rabatten som vanligvis ligger på mellom 4 og 25 %. I tillegg til re:member reward får man også 10 % rabatt på en rekke annerkjente restauranter over hele Norge, 10 % rabatt på leiebiler fra Sixt, samt en gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet.

Med re:member har man også muligheten til å tegne ekstra forsikringer som ransforsikring, ID-tyveriforsikring, betalingsforsikring m.fl. Det finnes 7 ekstra forsikringer som koster 90,- per år, og man kan prøve en valgfri gratis det første året. Reiseforsikringen er alltid inkludert, såfremt minst 50 % av reisen blir betalt med kortet. Re:member kredittkort utstedes enten som Visa Gold, MasterCard Gold eller MasterCard Black, betingelsene er de samme og man velger rett og slett det man helst vil ha. For å søke må man ha en årsinntekt over 150.000 kroner og være over 18 år.

Fakta:

Etableringsgebyr: 0,-
Årsgebyr: 0,-
Gebyr varekjøp: 0,-
Gebyr minibank: 35 kr + 1 %
Valutapåslag: 1,75 %
Effektiv rente: 25,4 %
Kredittgrense: 150.000,-
Betalingsutsettelse: 52 dager
Drivstoffrabatt:Nei
Reiseforsikring: Ja
Cashback: Ja
Aldersgrense: 18 år

Terningkast: 6

Søk om Re:member Card kredittkort

 

Eff rente 25,4 %, 15k o/ 12 mnd Tot. 16.408,-