Vurdering av Norwegian Kredittkort

norwegian kredittkortKredittkortet til Bank Norwegian er et veldig godt alternativ å ta med seg når man reiser utenlands. Kortet utstedes av Bank Norwegian AS, en underavdeling av Norwegian Finans Holding ASA, men er nok mest kjent for flyselskapet som er nest størst i Skandinavia. Kortet gir nemlig også cashpoints som opptjenes når du flyr med Norwegian, men også til andre varekjøp over hele verden.

Men Norwegian-kortet er mer enn et bare et vanlig fordelskort som mange flyselskaper har i dag, det kan benyttes som et fullverdig kredittkort til det meste, selv om de største fordelene er knyttet oppimot reising. Den største opptjeningen av cashback eller cashpoints som det heter hos Norwegian, for du når du kjøper flybilletter gjennom flyselskapet. På reiser til utlandet kan man tjene 5 % cashpoints på lavprisbilletter og 20 % på fullfleksbilletter. I tillegg til dette for man også 1 % cashpoints på alle andre kjøp som foretas med kortet. Hvis vi skal regne det om til vanlig cashback, så får man 5 % og 20 % rabatt på flybillettene, og 1 % rabatt på alt mulig annet. Den eneste begrensningen ligger i innenlandsbilletter hos Norwegian, hvor staten har satt ned foten mot bonusordninger. Cashpoints kan benyttes til å betale for hele flyreiser, eller deler av de i kombinasjon med vanlige penger, for 1 cashpoint er det samme som 1 krone, enkelt og greit. Det finnes ingen maksgrense på hvor mange cashpoints man kan tjene opp i løpet av et år. Med Norwegian-kortet har du også automatisk en gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert, når minst 50 % av reisens totale kostnad er betalt med kortet. Forsikringen gjelder for innehaveren av kortet, ektefelle eller samboer, samt barn som er under 21 år. Dette er et kredittkort som er rettet mot folk som reiser utenlands, og har som ett av få norske kredittkort ingen gebyrer på uttak av kontanter i utlandet.

Aldersgrensen for å søke om Norwegian-kortet er ikke oppgitt av selskapet, men man må være over 18 for å skaffe seg kredittkort i Norge. Søkere kan ikke ha noen inkassosaker eller betalingsanmerkninger, og med en grei økonomisk situasjon blir søknaden godkjent. Du får svar med en gang og har kortet i posten klart til bruk i løpet av noen få dager. Kredittkortet fra Bank Norwegian har ingen årsavgift og er helt gratis å skaffe seg. Du kan søke online her i dag.

Fakta:

Etableringsgebyr: 0,-
Årsgebyr: 0,-
Gebyr varekjøp: 0,-
Gebyr minibank innland: 39,-
Gebyr minibank utland: 0,-
Valutapåslag: 1,75 %
Effektiv rente: 23,10 %
Kredittgrense: 100.000,-
Betalingsutsettelse: 45 dager
Drivstoffrabatt: Nei
Reiseforsikring: Ja
Cashback: Ja
Aldersgrense: 18 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 

Eff rente 23,1 %, 15k o/ 12 mnd Tot. 16.764,-