Vurdering av Thorn

Forbrukslån fra ThornThorn er trolig i Norge mest kjent som et selskap hvor man kan leie hvitevarer og elektroniske aparater, men Thorn er også en av de ledene selskapene i landet når det kommer til delbetaling og forbrukslån. Selskapet har eksistert i Norge siden 1975, og oppdaterte nylig sine utlånsbetingelser med høyere lånebeløp og lavere rentesatser.

I forhold til en del andre private selskaper og banker i Norge som tilbyr lån uten sikkerhet, krever Thorn en nedre aldersgrense på 20 år og de har heller ikke noe minstekrav i forhold til hvor mye man må tjene i året. Men det stilles derimot krav om en fast inntekt, noe som i og for seg ikke er så veldig merkelig når det gjelder usikrede lån. De nye rentesatsene til et forbrukslån fra Thorn, ligger i dag på mellom 9,9 % og 23, 9 % noe som er på linje med de fleste andre utlånere på markedet. Tidligere kunne man først bare låne opptil 15.000 med selskapet, før denne grensen ble hevet til 25.000 kroner i starten av 2012. Nå har man muligheten til å låne opptil 50.000 kroner uten sikkerhet fra Thorn, og de nye rentene gjør dette til et mye mer attraktivt sted å skaffe en finansiering enn hva som var tilfelle tildiligere. Det stilles ingen spørsmål i forhold til hva du har tenkt å benytte pengene til, og ved å oppgi ditt mobilnummer i søknaden blir du oppringt med en gang for å få vite om søknaden ble godkjent. Lånebeløpet føres direkte inn på det kontonummeret du oppgir i søknadsskjemaet.

For å kunne søke om et forbrukslån fra Thorn må du være bosatt i Norge, være over 20 år, ha en fast inntekt og ikke inneha noen betalingsanmerkninger (som er aktive). For å gjøre det enkelt kan du velge å betale ned lånet ved hjelp av en autogiro, slik at du ikke glemmer innbetalingene, eller vanlig faktura om det passer bedre. En vanlig kredittvurdering vil bli foretatt når du sender inn søknaden, og du vil motta et uforpliktende lånetilbud med den fastsatte renten som du kan velge å akseptere eller ikke, det er helt opp til deg.

Fakta:

Lånebeløp: 5 - 50.000,-
Etableringsgebyr: 695,-
Effektiv rente: 15,13 %
Nedbetalingstid: Opptil 5 år
Termingebyr: 45,-
Gjeldsforsikring: Nei
Min. årsinntekt: Fast inntekt
Aldersgrense: 20 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 

Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,-