Vurdering av Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa Gold, er i dag markedsledene når det gjelder gebyrfrie kredittkort i Norge. Kortet utstedes av Santander Consumer Bank AS som tilhører Grupo Santander, som er et av de største finansselskapene i verden. Kortet er et av få i dag som faktisk kan smykke seg med tittelen 100 % gebyrfritt, og derfor velger mange å skaffe seg akkurat dette kortet for å ha i reserve eller benytte til nettbetalinger.

De fleste har etterhvert lært seg at det lønner seg å betale for en del varer og tjenester med et kredittkort, slik at man er sikret mot eventuell svindel, konkurser og andre tilfeller hvor det vil være legitimt å få tilbakebetalt pengene man har brukt. I slike tilfeller er det krav om at man har handlet på kreditt, og da kan det være kjekt å ha et kort som man ikke behøver å betale noe ekstra for å ha. Gebyrfri Visa er et veldig bra eksempel på et slikt kort, ettersom det verken har noe etableringsgebyr, årsgebyr eller kostnader hvis man benytter kortet enten til varekjøp i butikk eller på nett. Det har også en unik fordel med at det ikke tilkommer noen gebyrer for å ta ut kontanter i minibanker, og dette gjelder både i Norge og i utlandet. En annen stor fordel med dette kortet er at det følger med en gratis reise- og avbestillingsforsikring, som blir gyldig når over 50 % av reisens totale kostnader er betalt med gullkortet. Får å kunne søke om Gebyrfri Visa Gold må du ha en fast inntekt, være over 20 år og ikke ha noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Når din søknad blir godkjent sendes kortet ut i posten og kommer i løpet av få dager.

Dette er riktig kredittkort å skaffe seg hvis du mest vil ha det som en ekstra sikkerhet ved netthandel, eller hvis du kjøper flybilletter av og til eller reiser litt utenlands. Gebyrfrie uttak av kontanter i utlandet er en stor fordel, men husk på at det alltid tilkommer et valutapåslag på 1,75 % (det samme gjelder for alle typer av kort for å sikre mot kursendringer). Noen rabatter følger også med kortet som; rabatter på reiser fra DTF travel, 10 % rabatt på overnattinger hos Clarion og Comfort hoteller (inkludert minibar og andre kjøp), 15 % rabatt hos Oslo Sportslager, 12 rabatt på leiebiler fra autoeurope,  opptil 12 % rabatt på flybilletter hos Air France og flere andre tilbud som man finner igjen på hjemmesiden til Gebyrfri. Som sagt, kortet er 100 % gebyrfritt.

Fakta:

Etableringsgebyr: 0,-
Årsgebyr: 0,-
Gebyr varekjøp: 0,-
Gebyr minibank: 0,-
Valutapåslag: 1,75 %
Effektiv rente: 23,41 %
Kredittgrense: 100.000,-
Betalingsutsettelse: 50 dager
Drivstoffrabatt: Nei
Reiseforsikring: Ja
Cashback: Nei
Aldersgrense: 20 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 

Eff.rente 23,41 %, 15 000, - o/12 mnd. Totalt 16 779,51,-