Vurdering av Ikano Visa

Ikano BankIkano Visa er et av de bedre kredittkortene i Norge når det kommer til cashback, rabatter og andre tilbud. Kortet utstedes av Ikano Bank i Norge og overtar for det tidligere kortet Kash Visa. Ikano Visa gir sine brukere et rabattprogram som er delt inn i tre grupperinger.

Faste bransjerabatter innebærer 1 % rabatt på alle mat og dagligvarer du handler med kortet, 1 % rabatt på varer og drivstoff hos alle bensinstasjoner og en fast avtale om 2 % rabatt på alle Shellstasjoner i Norge. Rabattkalenderen gir mellom 4 og 10 % rabatt innenfor bestemte varegrupper hver måned. Månedens bransjetilbud er et ekstra godt tilbud innenfor de bransjene som du finner igjen i rabattkalenderen. I de resterende måneder i 2012 får du 6 % rabatt på bilvarer og tilbehør i oktober, 5 % rabatt på elektronikk i november og 4 % rabatt på mat og dagligvarer i hele desember. Rabattkalenderen publiseres for 6 måneder av gangen, hvor vanlige kategorier er reiser, sport og fritid, hus og hjem, klær og sko, musikk og bøker og restaurantbesøk i tillegg til de overnevnte kategorier. Maksimal rabatt som man kan opptjene i løpet av et kalenderår er på hele 5.000 kroner. I tillegg til denne cashbacken kommer månedens bransjetilbud.

Med et Ikano Visa kredittkort kan man også selv velge å rentefritt utsette betalingen av beløp på over 2.500 kroner. Med denne muligheten betaler man bare et utsettelsesgebyr avhengig av hvor lenge man vil utsette betalingen. Gjelder det 2 måneder betaler man 99 kroner, men kan også utsette betalingen i enten 4, 6 eller 9 måneder for henholdsvis 275, 350 eller 450 kroner i utsettelsesgebyr. Slik styrer man selv hvordan man ønsker å betale ned på varen som er innkjøpt, men det lønner seg mest i forhold til større beløp da gebyret er fast uansett pris på varen.

Fakta:

Etableringsgebyr: 0,-
Årsgebyr: 0,-
Gebyr varekjøp: 0,-
Gebyr minibank: 35 kr + 1 %
Valutapåslag: 1,75 %
Effektiv rente: 20,1 %
Kredittgrense: 100.000,-
Betalingsutsettelse: 50 dager
Drivstoffrabatt: Ja
Reiseforsikring: Nei
Cashback: Ja
Aldersgrense: 23 år

Terningkast: 6

Søk om Ikano Visa kredittkort

 

Eff rente 20,1 %, 15k o/ 12 mnd Tot. 16.573,-