Hvilket kredittkort er best?

visa kredittkort
Hvis du er i gang med å skaffe deg et nytt kredittkort, så kan det vel være på sin plass å finne det kredittkortet som er best når du først er i gang? Så hvordan skal du finne ut av hvilket kredittkort som er best av alle du kan skaffe deg i Norge? Vel, noe av det første du må bestemme deg for eller klarlegge, er hensikten med kortet du skal bestille. Det er i hovedsak tre hovedgrunner til at folk skaffer seg kredittkort, men det kan selvfølgelig være andre årsaker også, så dette bør du være klar over i forkant av å sende inn søknader i hytt og pine.

Det mest åpenbare med et kredittkort er nok trolig å handle på kreditt, for å motta regningen 4 til 6 uker senere, hvor man kan velge å betale inn hele summen eller dele opp betalingene over tid til en på forhånd avtalt rentesats. Dermed er det tilgangen til et kredittlån som gjør at mange skaffer seg et kredittkort, og man får tilbud om alt fra 10.000 og opp til 150.000 kroner på vanlige visa og mastercard kredittkort i Norge. Ønsker man en høyere kreditt enn dette, bør man enten kontakte noen av spesialselskapene som Amex, Diners etc. eller se seg om etter et forbrukslån uten sikkerhet, som tilbyr kredittlån på inntil 360.000 kroner. I denne første kategorien er en lav rente helt vesentlig, og blant annet Skanidiabanken tilbyr gode vilkår på dette området i Norge.

En annen populær årsak nå for tiden er lokkemidler som skal skaffe kredittselskapene nye kunder, hvor det fristes med tilbuder, rabatter og fordeler til brukerne av kredittkortene. Her finner vi ting som cashback når man handler og betaler med kortet, gratis reiseforsikringer når reisen er betalt med kortet og poengsystemer på flybilletter eller drivstoff. Denne kategorien er den raskest voksende i Norge når det gjelder kredittkort, og dete er noe som kommer kundene til gode. Et eksempel på et kredittkort i denne kategorien er blant annet Flexi Visa fra Santander Bank, hvor brukerene kan velge innenfor hvilken kategori man ønsker sin bonus.

Trygghet og sikkerhet er en annen viktig grunn til at mange velger å skaffe seg et kreditkort. Reservekort ved utenlandsreiser har blitt et kjent begrep, og man sikrer seg også mye bedre mot svindel av ymse slag, både i utlandet og ved netthandel generelt når man betaler med kredittkort fremfor et vanlig bankkort. Reserverte beløp på konto når man bestiller hotellrom eller leiebiler, kan skape problem hvis man har en begrenset likviditet. Kredittkortet løser også denne floken på en enkel og smidig måte, og her spiller det liten rolle om du velger ett kredittkort fremfor et annet.

Som du sikkert skjønner så vil valg av rett kredittkort avhenge ganske mye på hvilken bruk du ser fremfor deg, og hvilke fordeler du er ute etter. Et tips kan kanskje være å gå inn på siden www.ikredittkort.com for å lese mer om de forskjellige kredittkortene du enkelt kan skaffe deg ved å søke online, så finner du tilslutt det beste kredittkortet for deg.