Vurdering av Ya Bank

finansiering fra yA BankMed et forbrukslån fra yA Bank er du i trygge hender, for banken er vinner av Bank NM hele 6 år på rad. Banken startet sin virksomhet i 2006 og har i dag en av de beste kapitaldekningene i Norge på over 15 %. Når du søker om et lån uten sikkerhet fra yA Bank, kan du selv velge hva du vil benytte pengene til. Vanlige formål er for eksempel oppussing, feriereiser, refinansiering av gjeld eller noe helt annet.

På grunn av den gunstige renten som yA Bank opererer med, velger mange å benytte seg av dette lånet for å bli kvitt kredittkortgjeld. Slik som det er vanlig også fra andre tilbydere av forbrukslån, vil din rente fastsettes individuelt basert på økonomisk situasjon, jobb, inntekt og annen gjeld. Hvis vi ser på et eksempel hvor lånebeløpet er 200.000 kroner over 15 år, kan renten variere fra 8,95 % hvor månedsbeløpet å betale blir 2.062 kroner, 14 % hvor man skal betale 2.705 kroner eller den øverste nominelle renten på 22 % hvor det månedlige beløpet havner på 3.859 kroner. I nesten alle tilfeller vil da renten havne lavere enn de fleste kredittkort på markedet, og det vil være en god del penger å spare på å gjennomføre en slik refinansiering. Dette gjelder som oftest også for andre typer av smålån på mindre beløp, da slike ofte har en høyere effektiv rente. Når du sender inn søknaden vil du i løpet av kort tid få et uforpliktende tilbud tilsendt på epost, med den renten du tilbys. Normalt sett tar det inntil 4 timer i bankens åpningstid. Du velger også selv hvilken forfallsdato du skal ha på lånet.

Om det skulle være ønskelig har du muligheten til å velge avdragsfrihet i 6 måneder eller 1 år. Skulle det bli litt tøft økonomisk en måned, er det også mulig å søke om en betalingsfri måned. Gjør dette i så fall før terminbeløpet forfaller. Det er også mulig å enten forlenge løpetiden på lånet, eller innfri hele eller deler av beløpet tidligere. Aldersgrensen for å kunne søke om et forbrukslån fra yA Bank er 23 år og det stilles krav om at man ikke har betalingsanmerkninger. Den individuelle renten blir opplyst før du bestemmer deg for å ta i mot lånet.

Fakta:

Lånebeløp: 25 - 360.000,-
Etableringsgebyr: 900,-
Effektiv rente: 17,68 %
Nedbetalingstid: Opptil 15 år
Termingebyr: 30,-
Gjeldsforsikring: Nei
Min. årsinntekt: 200.000,-
Aldersgrense: 23 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 
65.000 o/5år, nom./eff.rente 14,78%/17,54%, etabl.geb 900, totalt: 95.413