Vurdering av Telefinans

Selskapet Telefinans leverer en finansiering som de kaller folkelånet eller lånet for folk flest, hvor man kan søke om lån uten sikkerhet på opp til 350.000 kroner. Telefinans har hovedkontor i Fredrikstad, og har som finansagent tatt i mot lånesøknader og formidlet forbrukslån til nordmenn i over 25 år. For å skaffe de beste betingelsene i forhold til rente, søker Telefinans på dine vegne hos flere selskaper samtidig, og tilbyr deg den billigste renten som kan oppdrives.

Dette forbrukslånet som markedsføres som lånet for folk flest, kan alle over 23 år søke om, hvis man er fri for inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Søkeren må også være bosatt i Norge og registrert med en fast adresse. Dette lånet kan benyttes til hvilket formål som helst, og det kommer ingen spørsmål om låneformålet i løpet av søknadsprosessen. Man velger selv hvilken forfallsdato man ønsker i forhold til nebetalingen, og også i forhold til hvor mange år man vil ha til å betale ned på lånet. Denne tiden er per i dag på opp til 12 år hvor man har full fleksibilitet til å kunne endre på dette underveis, både i forhold til forfallsdato og den totale nedbetalingstiden. Det koster deg ingenting ekstra om du ønsker å betale inn hele eller større deler av lånet underveis.

Av samarbeidene banken som benyttes til sammenligning av vilkår, benyttes blant annet Ekspres Bank, Collector Finance, DNB og andre. Du mottar et helt uforpliktene tilbud som du kan velge å takke ja til eller forkaste helt uten kostnad. I mange tilfeller vil en slik finansiering være gunstigere enn for eksempel kredittkort, slik at en nedbetaling av gjeld eller en refinansiering gjerne vil lønne seg. Hele søknadsprosessen hos Telefinans foregår enkelt og sikkert online, og du får raskt svar direkte på om søknaden blir godkjent.

Fakta:

Lånebeløp: 10 - 350.000,-
Etableringsgebyr: 950,-
Effektiv rente: 19,74 %
Nedbetalingstid: Opptil 12 år
Termingebyr: 30,-
Gjeldsforsikring: Nei
Min. årsinntekt: 150.000,-
Aldersgrense: 23 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 

Eff rente 19,74 %, 65k o/ 5 år, etb. 950,- Tot. 99.350,-