Vurdering av Axo Finans

Hvis du skal søke om en refinansiering hos flere selskaper for å innhente det beste tilbudet, finnes det en veldig enkel måte å gjøre dette på. Et norsk selskap som heter Axo Finans søker på dine vegne hos fem forskjellige banker og finansieringsselskaper, og presenterer deg for det beste tilbudet som kan oppdrives, uten kostnader eller øvrige forpliktelser. Det går ann å søke om mellom 10.000 og opp til 360.000 kroner uten å stille sikkerhet.

Fordelen ved å benytte en finansagent slik som Axo når du skal søke om en refinansiering, er at du enkelt kan sammenligne de ulike vilkårene og velge det som passer deg best. I noen tilfeller er lånets størrelse den viktigste faktoren, renten og pris å betale per måned kan være det viktigste for noen, nedbetalingstid betyr mest for noen og muligheten for rente- og avdragsfrie perioder er det som tipper vektskåla for andre. Ettersom vi alle har forskjellige økonomiske situasjoner, kan det være vanskelig å finne det beste lånet ved å bare se på en enkelt faktor. En annen fordel hos Axo er at de garanterer deg et svar senest den påfølgende virkedagen, og det er så klart avhengig av når på døgnet du sender inn søknaden. Pengene du får innvilget kan benyttes til det du måtte ønske, om det gjelder vanlig forbruk, oppussing, refinansiering av smålån eller noe helt annet. Det vil ikke komme noen spørsmål angående formålet.

For å kunne benytte seg av denne tjenesten fra Axo Finans må du som søker være over 25 år, ha en årsinntekt som overstiger 200.000 kroner og ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger eller inkassosaker gående. Det stilles også som krav at hovedsøkeren (og en eventuell medsøker som skal stå med) har bodd i Norge i minst de tre siste årene. Alle disse kravene stammer fra bankene som ønsker en så stor sikkerhet for pengene som lånes ut som mulig. Hvis du har hastverk med å få pengene inn på din konto, anbefales det at du signerer lånesøknaden med din BankID hvis du har denne tilgjengelig, med det er ikke et krav. Nedbetalingstiden kan du selv velge og den er på inntil 15 år. Alt i alt er dette en lettvint måte å innhente det beste lånetilbudet på, uten at du selv er nødt til å kontake mange forskjellige banker.

Fakta:

Refinansieringsbeløp: 10 - 360.000,-
Etableringsgebyr: 950,-
Effektiv rente: 17,40 %
Nedbetalingstid: Opptil 15 år
Termingebyr: 45,-
Gjeldsforsikring: Nei
Min. årsinntekt: 200.000,-
Aldersgrense: 25 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 

Eff rente 17,4 %, 65k o/ 5 år, etb. 950,- Tot. 94.820,-