Lån i 30 dager

Det hender man får uventede utgifter slik som tannlegeregning eller reparasjon av bilen. Andre ganger kan man ha behov for litt ekstra for å få fullført et oppussingsprosjekt. Det er ofte ikke snakk om svært store summer, men mer enn man den vanlige månedslønnen. Les mer om mikrolån i 30 dager.

Å låne i 30 dager, et såkalt mikrolån, har flere fordeler. Den største fordelen er  at dette er et lån man får raskt, gjerne samme dag. Dette gir deg den økonomiske fleksibiliteten man trenger i en hektisk hverdag. I tillegg er dette ofte snakk om relativt små summer, ikke nok til å kjøpe et hus, men mer enn nok til å betale en bilreparasjon. Eller kanskje man trenger å erstatte en TV som har gått i stykker? Uansett hva man trenger litt ekstra penger til, er et lån i 30 dager et godt valg dersom man trenger pengene umiddelbart. 

Trygt og raskt


Det er flere lånetilbydere som spesialiserer seg på slike 30-dagers lån. De vet at dette er et rimelig trygt lån, ettersom summene involvert ofte er relativt små. Dette er ikke snakk om flere hundre tusen. Denne lave risikoen gjør at man få pengene inn på kontoen raskt. Dette skyldes i stor grad at det er mindre byråkrati ved slike små lån. Så lånetilbyderen kan behandle en nettsøknad på dagen. De aller fleste vil få pengene inn på konto, samme dag.

Lån for ekstra moro


Å låne litt ekstra penger i 30 dager er ikke bare reservert for å betale nødvendige regninger. Det kan og være at man vil investere i for eksempel et nytt TV eller en ny datamaskin. Slike summer er ikke store, men man kan trenger litt ekstra hjelp. Man kan selvsagt spare, men dette tar tid. Derfor er et lån i 20 dager et godt valg. Lånesøknaden er nettbasert. I de fleste tilfellene får man svaret etter bare noen få timer. Når man har fått svaret, blir pengene satt rett inn på konto. Dette gir en helt unik økonomisk fleksibilitet. Med mange lånetilbydere på markedet, er det relativt enkelt å finne den rette lånetilbyderen for deg. Den som har de beste renten og ikke minst de beste lånevilkårene. Sjekk hvor mye du kan låne i 30 dager; en økt økonomisk fleksibilitet.