Vurdering av Flexi Visa

Flexi Visa KredittkortFlexi Visa her flere ganger blitt kåret til best i test av kredittkort, ettersom kortet gir en cashback på hele 4 % i en valgfri kategori. Kortet utstedes av Santander Consumer Bank AS som tilhører Grupo Santander, en av de største finansinstitusjonene i verden i dag. Med 4 % i cashback er Flexi Visa et av de kredittkortene i Norge som tilbyr den høyeste rabatten når du handler med kortet.

Kortet gir som sagt gode avtaler i form av rabatter og cashback når man benytter kortet som betalingsmiddel. De ulike kategoriene som gir cashback er flyreiser, bensinstasjoner, elektronikk, sportsbutikker og kles- og skobutikker. En viktig ting man må være klar over med Flexi Visa i forhold til cashbacken, er at man får rabatt innenfor én bonuskategori om gangen. Kortet gir fleksibilitet til å velge en bonuskategori hver måned, eller beholde den samme hele tiden. Skal man for eksempel handle inn noen elektroniske artikler i en måned, vil det lønne seg å forandre bonuskategori til elektronikk før man handler varen. Her er man ikke bundet opp til en bestemt butikk eller kjede, så lenge man forholder seg til en kategori av gangen. Maks cashback per måned er 200 kroner og årsgrensen er på 2.000 kroner. Det er ingen betingelse at man skal bytte bankforbindelse for å søke om Flexi Visa. For å søke er det en aldersgrense på 20 år, samt at søkeren ikke har inkasso eller betalingsanmerkninger. Søknaden blir raskt behandlet, og ved godkjennelse blir kortet sendt i posten i løpet av få dager. Det er ikke et kredittkort man skal skaffe seg uten å benytte, for uten transaksjoner gjennomført med kortet i en periode på 12 måneder, legges det på et gebyr på 149 kroner. Vær oppmerksom på den effektive renten og bruk dette kortet kun til opptjening av cashback.

Flexi Visa er et fleksibelt kredittkort for bruk av cashbackavtaler, men som med alle kredittkort fra Santander Bank, følger det også med andre rabatter. Som for eksempel; 20 % rabatt på nettbutikken baresko.no, 10 % rabatt på overnattinger hos Clarion og Comfort hoteller (inkludert minibar og andre kjøp), 20 % rabatt på bøker fra tanum.no, 12 rabatt på leiebiler fra autoeurope, opptil 12 % rabatt på flybilletter hos Air France og flere andre tilbud som man finner igjen på hjemmesiden til Santander. Kortet er helt gratis å skaffe seg og man får raskt svar på søknaden som sendes inn.

Fakta:

Etableringsgebyr: 0,-
Årsgebyr: 0,-
Gebyr varekjøp: 0,-
Gebyr minibank: 40 kr + 1 %
Valutapåslag: 1,75 %
Effektiv rente: 25,33 %
Kredittgrense: 100.000,-
Betalingsutsettelse: 50 dager
Drivstoffrabatt: Ja
Reiseforsikring: Nei
Cashback: Ja
Aldersgrense: 20 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 

Eff rente 25,33 %, 15k o/ 12 mnd Tot. 16.916,-