Vurdering av Online 24

Online24-lånetOnline 24 er et privatlån eller egentlig et lån uten sikkerhet som fungerer litt annereldes enn vanlige forbrukslån. Bak merkenavnet Online24 står de litt større samarbeidende banker DNB, yA Bank og Collector Finance & Law. I motsetning til en rekke andre utlånere på markedet i Norge, gir Online24 tilgang til en bruksreserve hvor man kun betaler renter på det beløpet man tar ut.

Online24-lånet er som sagt en bruksreserve der du låner opp og betaler ned slik som det passer deg aller best. En meget viktig del er at renter betaler du bare på den delen av kreditten som du tar ut, og det koster ingenting og ha kreditten tilgjengelig som en reserve. Hos Online24 kan kan du søke om et forbrukslån fra 10.000 til 250.000 kroner uten krav om å stille sikkerhet. Dermed er dette en helt annerledes lånemulighet i forhold til de fleste andre tilbydere i Norge, hvor du får lånet innvilget og deretter overført til din bankkonto. Når din lånesøknad hos Online 24 blir innvilget, har du tilgang til det beløpet du har søkt om, men rentene begynner ikke å løpe før du tar i bruk pengene, eller den delen av kreditten som du overfører til din brukskonto. Dette gjøres enkelt via kontofon når behovet for penger melder seg. En godkjent kredittramme gjør også at du ikke behøver å søke en ekstra gang, hvis et nytt behov for mer penger skulle komme. Dermed fører dette til at finansieringen fra Online 24 er en av de mest fleksible av forbrukslån i Norge.

Om det skulle være ønskelig har du også muligheten til å tegne en gjeldsforsikring når du låner penger gjennom Online 24. Dette kan være en bra sikkerhet å ha i tilfelle alvorlig sykdom eller om man skulle falle fra, hvorpå lånet slettes. Kostnaden er 0,5 % av gjeldene saldo per måned. Den nedre aldergrensen for å kunne søke om en bruksreserve fra Online 24 er på 25 år, og du bør ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger eller inkassokrav (varsler om inkasso eller betaling regnes ikke). Renten vil variere individuelt, men du får endelig svar om rente før du bestemmer deg om lånet.

Fakta:

Lånebeløp: 10 - 250.000,-
Etableringsgebyr: 950,-
Effektiv rente: 19,74 %
Nedbetalingstid: Opptil 12 år
Termingebyr: 45,-
Gjeldsforsikring: Ja
Min. årsinntekt: 150.000,-
Aldersgrense: 25 år

Terningkast: 6

Søk om en bruksreserve fra Online 24

 

Eff rente 19,74 %, 65k o/ 5 år, etabl 950,- Tot. 99.348,-