Vurdering av L'easy

Smålån på mellom 5.000 og 25.000 kroner, formidles gjennom selskapet L'easy som har eksistert i Norge siden 2001 og har siden 2006 stått som eier av den kanskje noe mer kjente kjeden Thorn i Norge. Selskapet har spesielisert seg på utleie av hvitevarer og hjemmeelektronikk, og tilbyr derfor små lånebeløp som kan benyttes til å kjøpe slike forbruksvarer, selv om det selvfølgelig er helt fritt hva man skal bruke pengene til.

Fordelene ved å søke om et minilån fra L'easy, er blant annet at den nedre aldersgrensen bare er på 20 år, men hos de fleste andre långivere som tilbyr forbrukslån i Norge opererer med en grense på 25 år. Det stilles ingen krav om sikkerhet for beløpet og lånet innvilges i løpet av bare 24 timer. I løpet av søknadsprosessen fyller du inn kontonummeret som pengene skal overføres til, og det avtalte lånebeløpet føres direkte inn på kontoen. For å kunne søke stilles det også krav om at søkeren har en fast inntekt, men det er ikke oppgitt noe minimumsbeløp i forhold til årsinntekten, noe som også er vanlig hos andre utlånere. Det er også en helt valgfri nedbetalingstid på en finansiering fra L'easy, du velger fra 12 til 60 måneder uavhengig hvor stort eller lite beløpet er. Skriver du inn telefonnummeret ditt i søknaden, vil du bli oppringt fra selskapet med det samme lånet er innvilget.

Du kan søke om smålån fra L'easy på mellom 5.000 og 25.000 kroner, hvis du har en folkeregistrert adresse i Norge i minst de siste tre årene, er over 20 år, har en fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger eller inkasso. Det gjøres en helt vanlig kredittvurdering i forbindelse med søknaden og i motsetning til en del andre selskaper som opererer med varierende renter, vet du allerede når du søker eksakt hva dette lånet vil koste deg hver måned. Det koster selvfølgelig ingenting å sende inn en søknad om et smålån fra L'easy.

Fakta:

Lånebeløp: 5 - 25.000,-
Etableringsgebyr: 695,-
Effektiv rente: 34,86 %
Nedbetalingstid: Opptil 5 år
Termingebyr: 45,-
Gjeldsforsikring: Nei
Min. årsinntekt: Fast inntekt
Aldersgrense: 20 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 

Eff rente 34,86 %, 12,5k o/ 5 år, etb. 695,- Tot. 24.226,-