Vurdering av GE Money Bank

GE MoneyGE Money bank er et av de største selskapene i Norge som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. Selskapet har drevet i Norge i over 60 år og har mer enn 300.000 kunder i Norge. Selskapet eies av det internasjonale General Electric Company, som har kontorer både i Danmark, Sverige og ellers rundt om i hele verden. GE Money Bank er i dag markedsledene på finansieringsprodukter i Norge.

Når du sender inn en søknad om et lån uten sikkerhet fra GE Money, kan du søke om mellom 30.000 kroner og opptil 250.000 kroner. Det finnes også en mulighet til å skaffe seg en ekstra reserve på inntil 50.000 kroner, så lenge totalsummen er innenfor lånerammen på 250.000 kroner. På den måten har du mulighet til å ha litt ekstra penger i bakhånd, om det skulle intreffe noe uforutsett på det økonomiske plan. Du har også muligheten til å benytte inntil 2 betalingsfrie måneder per 12 måneder, hvis det for eksempel skulle hope seg opp av regninger i en måned, eller om det skyldes andre årsaker. Med et forbrukslån fra GE Money Bank har du også full fleksibilitet i forhold til nedbetaling og innløsning av lånet. Det er mulig å betale ned raskere enn hva som i utgangspunktet var avtalt uten ekstra kostnad, eller det går ann å ta kontakt med kundeservice for å forlenge nedbetalingen hvis det skulle være ønskelig. Du får også en forfallsdato som passer inn til dine inntekter og øvrige regninger.

Hvis det skulle være ønskelig har du også muligheten til å bestille en gjeldsforsikring når du låner penger fra GE Money Bank. En ekstra frivillig sikkerhet i tilfelle arbeidsledighet, sykdom eller dødsfall. Prisen er mellom 8 og 11 % av månedlig innbetaling. Aldersgrensen for å kunne søke om lån fra GE Money er 25 år og du må være bosatt i Norge, ha en fast inntekt, trygd eller pensjon, og ingen betalingsanmerkninger. Den nominelle renten starter på 7,9 % noe som er av det laveste på markedet, men fastsettes induviduelt. Når søknaden godkjennes mottar du et uforpliktende tilbud.

Fakta:

Lånebeløp: 30 - 250.000,-
Etableringsgebyr: 1 % av beløp
Effektiv rente: 16,84 %
Nedbetalingstid: Opptil 12 år
Termingebyr: 45,-
Gjeldsforsikring: Ja
Min. årsinntekt: 200.000,-
Aldersgrense: 25 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 

Nom.rente 13,90 %, eff.rente 16,84 %, kr 65 000, o/5 år, etabl.geb. 1 % (kr 650), totalt kr 94 150