Smålån på inntil 50.000 kroner

Hvis du vil låne mindre beløp på mellom 5.000 og 50.000 kroner uten kredittsjekk, vil det gjerne lønne seg å søke om smålån uten sikkerhet fra Thorn Finans. Beløpsgrensen er satt på opp til 50.000 kroner, og du har her muligheten til å velge nedbetalingstiden selv. Lånets løpetid kan du sette til et sted mellom 12 og 60 måneder, eller det tilbys altså opp til 5 års nedbetalingstid. Vi anbefaler her selskapet Thorn som har spesialisert seg på utlån av mindre beløp. Har du behov for et enda mindre beløp på mellom 1.000 og 5.000 kroner, kan du søke om et mikrolån fra Folkia. Nedbetalingstiden på mikrolånet er på 30 dager og har faste avgifter som gjelder for alle kunder.

Forskjellen på disse to selskapene som tilbyr lånefinansiering på mindre beløp, er at Thorn har en øvre utlånsgrense på 50.000 kroner, mens Folkia tilbyr lån på opptil 5.000 kroner.  Den nedre aldersgrensen som begge benytter er på 20 år, og for å få godkjent søknaden kreves det også at du kan vise til en fast inntekt. En annen vesentlig forskjell er at gjenom Thorn vil renten variere utifra forskjellige faktorer som lønn, alder, øvrige lån etc. mens Folkia har faste gebyrer. Sjekk derfor nøye hvor du mottar det mest lønnsome lånetilbudet for din del, før du bestemmer deg for hvilket du vil akseptere.

Når lånesøknaden er akseptert, noe som skjer nesten med det samme, vil pengene raskt bli overført direkte til den bankkontoen som du har skrevet inn i søknaden. Du kan velge mellom å få tilsendt en faktura hver måned når innbetalingen skal skje, men det anbefales å velge autogiro så du slipper å glemme en innbetaling. Det kommer ingen spørsmål i forbindelse med formålet av lånet, det velger du selv og behøver heller ikke å oppgi noe sted.

Et slikt smålån uten sikkerhet eller forbrukslån som det også kalles, kan søkes av alle over 20 år som har bodd i Norge sammenhengende i minst de tre siste årene. Det er mulig å betale ned lånet raskere enn hva som ble valgt på lånetidspunktet uten noen ekstra kostnad eller gebyrer. For raskere behandlingstid kan lånesøknaden signeres elektronisk.

Søk om små lån på opp til 50.000 kroner på dagen. Et lite forbrukslån uten sikkerhet som gir  raskt svar på din lånesøknad.