Vurdering av Santander Forbrukslån

santander forbrukslånSkal du låne penger uten sikkerhet online og vil låne fra en kjent og sikker aktør, velger du gjerne et forbrukslån fra Santander Consumer Bank som er en av verdens største banker. Santander lar deg låne mellom 30.000 og 350.000 kroner uten et krav om at du må stille sikkerhet for pengene. Med en fleksibel nedbetalingsplan kan det også være enklere å skaffe seg økonomisk oversikt, og nedbetalingen kan skje over så lenge som 15 år.

En stor fordel når du søker om et lån uten sikkerhet fra Santander, er at kredittvurderingen som blir gjort skjer meget raskt, og du får et svar på om søknaden har blitt godkjent nesten med det samme. Ved hjelp av lånekalkulatoren som du har tilgang til når du søker, er det enkelt å se hvor mye som skal betales hver måned, basert på hvor stort lånebeløpet er og lengden på nedbetalingstiden. Når søknaden er innvilget, vil du ha det avtalte beløpet på din konto i løpet av bare et par dager, med forbehold for eventuelle søn- og helligdager. Hele søknadsprosessen kan gjøres online via din egen side hos Santander, eller via vanlig post om dette skulle være ønskelig. Pengene du låner kan brukes til det du vil, og det kommer ingen krav om formålet med lånet. Dette er en privatsak. Santander tilbyr også en frivillig låneforsikring eller gjeldsforsikring som kan være nyttig om man skulle bli syk, miste jobben eller på en annen måte miste inntektsgrunnlaget, og dermed ha problemer med å betale avdragene.

For å kunne søke om et forbrukslån uten sikkerhet fra Santander Consumer Bank, stilles det krav om at søkeren er over 25 år, har bodd i Norge i tre år eller mer (de siste årene), har en fast inntekt som overstiger 200.000 kroner i året og ikke har inkasso eller noen betalingsanmerkninger. Man kan søke alene eller ta med en medsøker i søknaden. Med en medsøker øker sjansen betraktelig for at lånet blir innvilget, men det er selvfølgelig ikke noe krav. Hvis lånet skal benyttes til refinansiering av smålån eller annen gjeld, kan Santander med fullmakt på dine vegne gjøre opp den utestående gjelden. Det er også muligheter for inntil 2 betalingsfrie måneder per år hvis det er ønskelig, eller så kan man også på den annen side betale ned lånet raskere, uten at det koster noenting ekstra. Du mottar et uforpliktende tilbud med den fastsatte renten når lånet innvilges, som du kan velge å akseptere eller ikke.

Fakta:

Lånebeløp: 30 - 350.000,-
Etableringsgebyr: 950,-
Effektiv rente: 17,99 %
Nedbetalingstid: Opptil 15 år
Termingebyr: 70,-
Gjeldsforsikring: Ja
Min. årsinntekt: 200.000,-
Aldersgrense: 25 år

Terningkast: 6

Søk om Santander Red kredittkort

 

Nom rente 14,9 % - Eff rente 17,99 %, 65k o/ 5 år, etb. 950,- Tot. 96.208,-